סלט קינואה ועדשים
1 בדצמבר 2016סלט קטניות מונבטות
1 בדצמבר 2016רכיבים
- 6 עלי חסה גדולים
- חצי סלק טרי מקולף
- חצי בצל לבן
- כף חומץ בלסמי
- כפית שמן זית
- חצי לימון סחוט
- חצי כף חומץ תפוחים
- מלח ופלפל
הכנה
- שוטפים היטב את עלי החסה, מייבשים וקורעים גס עם היד.
- פורסים את הסלק לפרוסות דקות במיוחד ולאחר מכן לרצועות דקות.
- פורסים חצי בצל לפרוסות דקיקות ומפרידים בין השכבות השונות.
- מערבבים את החומץ הבלסמי, השמן, הלימון, חומץ התפוחים המלח והפלפל לתערובת
- מערבבים הכל בקערה ומגישים.
ניתן לשדרג עם 3 כפות של גרעיני חמנייה קלופים ולא קלויים
ערך תזונתי 28 :קק"ל למנה, 15 ג' פחמימות