סלט חסה וסלק| דעת הגוף
סלט קינואה ועדשים
1 בדצמבר 2016
סלט קטניות מונבטות
1 בדצמבר 2016

רכיבים

  • 6 עלי חסה גדולים
  • חצי סלק טרי מקולף
  • חצי בצל לבן
  • כף חומץ בלסמי
  • כפית שמן זית
  • חצי לימון סחוט
  • חצי כף חומץ תפוחים
  • מלח ופלפל

הכנה

  • שוטפים היטב את עלי החסה, מייבשים וקורעים גס עם היד.
  • פורסים את הסלק לפרוסות דקות במיוחד ולאחר מכן לרצועות דקות.
  • פורסים חצי בצל לפרוסות דקיקות ומפרידים בין השכבות השונות.
  • מערבבים את החומץ הבלסמי, השמן, הלימון, חומץ התפוחים המלח והפלפל לתערובת
  • מערבבים הכל בקערה ומגישים.

ניתן לשדרג עם 3 כפות של גרעיני חמנייה קלופים ולא קלויים

ערך תזונתי 28 :קק"ל למנה, 15 ג' פחמימות

 

תגובות

תגובות