סביצ'ה דג
20 באפריל 2017בררנות אצל ילדים
9 במאי 2017מרכיבים
- חזה עוף שלם (חצי פרפר)
- 4-5 מלפפונים
- 3-4 בצלים ירוקים
- 1 בצל אדום
- כפית ג'ינג'ר מגורד או כבוש
חומרים לרוטב
- 2 כפות חומץ אורז או חומץ רגיל
- כף לימון
- 1-2 כפות רוטב סויה
- כף שמן סומסום
- 1 כפית צ'ילי מתוק
- פלפל שחור
ההכנה
- חוצים את המלפפונים לאורך ומוציאים בעזרת כף את כל הגרעינים. פורסים לפרוסות דקות.
- מורחים מעט שמן זית על חזה העוף, זורים על העוף פלפל שחור וצולים במחבת דק 5-6 דקות.
- מקררים את חזה העוף ופורסים לפרוסות דקות.
- מאחדים את כל מרכיבי הסלט
- מערבבים את חומרי הרוטב, מוסיפים לסלט ומתקנים תיבול.
ערך תזונתי לחמש מנות סלט: 400 קלוריות, 41 גרם פחמימות, 25 גרם חלבונים, 7 גרם סיבים תזונתיים