בורקס בשר מבצק פילו
1 בדצמבר 2016סלט קינואה ועדשים
1 בדצמבר 2016רכיבים
- 200 גרם בשר פילה טרי נא
- חצי בצל אדום קצוץ
- מעט שמן זית
- חומץ בלסמי
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס גס
מעט לימון
הכנה
- עוטפים את הבקר בנייר כסף ומקפיאים לשעתיים במקפיא.
- מוציאים מהמקפיא ופורסים דק דק עם סכין חדה.
- מניחים את הפרוסות הדקות על נייר אפייה, מכסים בניילון נצמד ומשטחים את הפרוסות עם פטיש שניצלים.
- מניחים על צלחת שטוחה ורחבה, מזליפים מעט שמן זית וחומץ בלסמי, מפזרים מלח גס, פלפל, בצל קצוץ ומעט לימון.
- אפשר לקשט בצלפים, בצל ירוק, עלים ירוקים וכו'.
ערך תזונתי: סה"כ לכל המנה: 350 קק"ל, 34 גרם חלבון.