קרפצ'יו בקר| דעת הגוף
בורקס בשר מבצק פילו
1 בדצמבר 2016
סלט קינואה ועדשים
1 בדצמבר 2016

רכיבים

  • 200 גרם בשר פילה טרי נא
  • חצי בצל אדום קצוץ
  • מעט שמן זית
  • חומץ בלסמי
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס גס

מעט לימון

הכנה

  • עוטפים את הבקר בנייר כסף ומקפיאים לשעתיים במקפיא.
  • מוציאים מהמקפיא ופורסים דק דק עם סכין חדה.
  • מניחים את הפרוסות הדקות על נייר אפייה, מכסים בניילון נצמד ומשטחים את הפרוסות עם פטיש שניצלים.
  • מניחים על צלחת שטוחה ורחבה, מזליפים מעט שמן זית וחומץ בלסמי, מפזרים מלח גס, פלפל, בצל קצוץ ומעט לימון.
  • אפשר לקשט בצלפים, בצל ירוק, עלים ירוקים וכו'.

ערך תזונתי: סה"כ לכל המנה: 350 קק"ל, 34 גרם חלבון.

תגובות

תגובות