בעוד שזה נשמע כמו שיטה הגיונית לניהול האכילה ושמירה על אורח חיים בריא, זה רחוק מאד משם. דיאטת הפרדת אבות מזון פועלת כמו כל דיאטה ותוצאותיה זהות: קשה להתמיד בה, היא לא גורמת להנאה, ואחרי הירידה במשקל, תגיע העליה. אז איך אפשר לשלב מזונות?
מדוע חשוב לשלב חלבון בכל ארוחה, בדרך הנכונה לשמירה על תזונה מאוזנת ובריאה? בקליניקה אני רואה מטופלים רבים שלא דואגים לשלב חלבון בארוחה, וזה גורם להם להיות כל הזמן רעבים, כל שעה וחצי לחפש משהו לאכול, בדיקות הדם שלהם פחות טובות וכך גם הבריאות.
כשאנחנו רואים מגוון של אוכל באירוע, בא לנו לטעום מהכל. התוצאה בסופו של דבר היא שאנחנו מעמיסים יותר מידי, אוכלים כמויות גדולות ממה שאנחנו רגילים. במאמר זה ריכזתי 3 טיפים לאכילה מאוזנת מבופה.
הלחם הלבן קיבל בשנים האחרונות שם רע מאוד, לא רק בגלל הסלידה מגלוטן אלא גם משום שאינו דגן מלא. במאמר ובסרטון הבא אני מסבירה כיצד ניתן לשלב את הלחם הלבן בתפריט מאוזן המתאים לירידה במשקל, בריאות, מניעת סכרת ובעצם כמעט לכל אחד