סלט קינואה ועדשים| דעת הגוף
קרפצ'יו בקר
1 בדצמבר 2016
סלט חסה וסלק
1 בדצמבר 2016

רכיבים

  • כוס קינואה
  • חצי כוס עדשים שחורות קטנות
  • 2 כפות צימוקי אוכמניות
  • נענע קצוצה, פטרוזיליה קצוצה ובצל אדום קצוץ
  • קוביות מבטטה אחת
  • כף חומץ אורז
  • כף שמן אגוזים

מלח ופלפל

הכנה

  • מבשלים קינואה כמו שמבשלים אורז – כוס קינואה עם כוס וחצי מים 20 דקות בסיר מכוסה ללא שמן.
  • מבשלים חצי כוס עדשים שחורות קטנות.
  • מאדים את קוביות הבטטה בסיר אידוי.
  • כאשר הכל מוכן, מערבבים את הקינואה, העדשים והבטטה עם הנענע, הפטרוזיליה הצימוקים והבצל.
  • מתבלים בחומץ, כף שמן אגוזים ומעט מלח ופלפל.

ערך תזונתי: למנה של כוס וחצי מבושל (10 כפות ביתיות): 300 קק"ל, 13 ג' חלבון, 12 ג' סיבים תזונתיים.
המלצה : לקחת כוס מהמנה הזאת כתוספת למנה בשרית וסלט בארוחה העיקרית.

תגובות

תגובות